Viherrinki

Luotettava kumppani puutarha-asioissa

Viherrinki on parhaan palvelun, ammattitaidon ja monipuolisen sekä laadukkaan valikoiman puutarhamyymäläketju

Ketjun toimintaa hallinnoi Viherrinki osakeyhtiö.

Yksityiset Viherrinki-myymälät ovat persoonallisia, oman paikkakuntansa olosuhteet hyvin tuntevia puutarha-alan erikoisliikkeitä – ja 100 % suomalaisten omistamia. Tuttu kauppias osaavine puutarhureineen palvelee Viherrinki-myymälöissä ympäri Suomen. Yhteistyömme perustan muodostavat pihakasvit sekä niihin liittyvät oheistuotteet. Yhteismarkkinoinnissa merkittävä rooli on Viherringin omalla Ihana Piha -asiakaslehdellä.

Kehitämme omaa Ihana Piha -tuotesarjaa yhteistyössä suomalaisten taimistojen, tavarantoimittajien sekä alan muiden huippuosaajien kanssa. Tuoteperhe uudistuu vuosittain ja pystymme näin tarjoamaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa puutarhakauppaan.

Viherrinki on ollut luotettava kumppani puutarha-asioissa jo yli 30-vuoden ajan

Olemme vahvasti ajassa mukana, etsien ja kehittäin jatkuvasti uutta puutarhakauppaan, siihen perinteetkin velvoittavat. Tiesitkö että 80-luvulla lanseerattu Viherringin Vihermulta oli Suomen ensimmäinen pussitettu puutarhamulta? Ja viime vuosien supersuosittu Suklaakirsikka oli Viherringin ensimmäinen Puutarhurisi valitsema-kasvi, joka nousikin valtakunnallisesti mahtavaan suosioon myymälöidemme kautta. Tarinamme jatkuu, meillä on puutarhaunelmia ja intoa niiden toteuttamiseen.

Lahjaksi kasvava muisto

Viherrinki-lahjakortti on varmasti mieluisa lahja jokaiselle viherpeukalolle ja pihapuuhaajalle. Lahjakortilla päivänsankari voi hankkia vaikkapa juhlapuun istutettavaksi merkkipäivän kunniaksi.

Voit itse määrätä lahjakortin arvon ja se on voimassa vuoden lunastuspäivästä eteenpäin. Poikkea noutamaan lahjakortti lähimmästä Viherrinki-myymälästä.

Viherrinki-lahjakortti on taatusti lahja joka muistetaan.